r
Nosalty Logó

Provence-i nyúl

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Sisi
Provence-i nyúl
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 537 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2143 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    28.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1038.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    329.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    351 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 537 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    113.7 g

Zsír

  • Összesen
    125.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4153.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    350 mg
  • Foszfor
    1403 mg
  • Nátrium
    1325 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1319.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    579 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    36 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    242 micro
  • β-karotin
    1402 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6175 micro
  • Lut-zea
    1022 micro
Összesen 2143 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    357 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Az olívaolajat és a vajat felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát megprirítjuk, utána beletesszük egy tepsibe.
  3. A félkarikákra felvágott lilahagymát és a felkockázott fokhagymát megpirítjuk a húshoz használt olajban.
  4. Felöntjük borral, majd beletesszük a keményítőt vagy a lisztet, és 10 percig főzzük, majd sózzuk, és rozmaringgal ízesítjük, utána ráöntjük a húsra. (Ha van friss rozmaring, akkor azt a tepsibe tegyük, és a hússal együtt kell sütni.)
  5. Letakarjuk fémfóliával, és 200 fokon 40 percig sütjük sütőben a húst. Utána vegyük le a fóliát, tegyük bele az olajbogyót és a félbe vagy negyedbe vágott paradicsomokat, és süssük még további 30 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 136
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 37313
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 30.

Ajánló

Tört krumplival nagyon finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Nők Lapja konyhában volt ez a recept, kicsit változtattam rajta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...