r
Nosalty Logó

Pörkölt ahogy István mester készíti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
István mester
Pörkölt ahogy István mester készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1531 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    611.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    361 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    226.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 382 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    127.5 g

Zsír

  • Összesen
    96.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    378 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2444.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    120 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    1445 mg
  • Nátrium
    463 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    906.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    453 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    237 micro
  • β-karotin
    1369 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    856 micro
Összesen 1531 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    420 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy kis lábasbana hagymátmegdinszteljük, és hozzáadjuk a pirospaprikát. Félretesszük, míg húst elő nem sütjük.
  2. A húst felkockázzuk,majdgondosan kevergetvekevés olajonfehéredésig sütjük.
  3. Most hozzáadjuk a megdinsztelt hagymát és a fűszereket, egyet keverünk rajta, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy épp ellepje.
  4. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát is.
  5. Addig főzzük, míg a hús puha nem lesz.
  6. Jó étvágyat kívánok!
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9535
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Ez volt az első étel, amit megtanultam elkészíteni a főtt virsli után...:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...