r
Nosalty Logó

Párolt sárgabarackos lepény

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Párolt sárgabarackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
96 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 684 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2736 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    738.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    312 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.4 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    828 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 684 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2953.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    639 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    1249 mg
  • Nátrium
    816 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    605.4 g
  • Cukor
    444 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    587 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    597 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3314 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1119 micro
Összesen 2736 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Keverjük fehér, krémes habbá a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet és a sót, majd dolgozzuk össze az egészet. Végül keverjük hozzá az ecetet és a sárgabarack
  2. Tegyük a tésztát egy kivajazott sütőformába vagy osszuk szét a 4 kicsi formába, és simítsuk bele az edény(ek)be.
  3. Nyomkodjuk rá a félbevágott sárgabarackokat a tészta tetejére, és süssük meg a pitét, a fent megadott beállítások szerint.
  4. Amikor a párolással végeztünk, kapcsoljuk be a grillt, és pirítsuk meg a süteményt a forró grill alatt.
  5. Szórjuk meg porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 96 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 759
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A könnyű, édes sárgabarack megszínesíti és megízesíti ezt a csodás lepényt, melyet az Electrolux szakácsai gőzben pároltak, hogy igazán omlós legyen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...