Parmezános sült sárgarépa
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
250g sárgarépa91 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
20g panko79 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
250g sárgarépa91 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
20g panko79 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
83.6g sárgarépa31 kcal
-
5.4g napraforgó olaj47 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
3.3g parmezán sajt13 kcal
-
6.7g panko26 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
118
kcal
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 20.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 887.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 233 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 184 mg
-
Nátrium 418 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.9 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 202.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1879 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 7736 micro
-
β-karotin 18441 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 570 micro
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 20.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 887.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 233 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 184 mg
-
Nátrium 418 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.9 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 202.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1879 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 7736 micro
-
β-karotin 18441 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 570 micro
Összesen
354
kcal
- 3% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 6.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 296.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 78 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 140 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.3 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 67.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 628 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 2587 micro
-
β-karotin 6168 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 191 micro
Összesen
118
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
-
250 g sárgarépa
-
2 ek napraforgó olaj
-
1 gerezd fokhagyma
-
2 ek panko
-
0.5 teáskanál provence-i fűszerkeverék
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A sárgarépát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd négybe vágjuk. Egy edénybe tesszük.
- Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és az olajat, jól elkeverjük. A parmezánt elkeverjük a morzsával és a fűszerkeverékkel, a sárgarépára szórjuk, és összekavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
- Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
- Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 641
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 30
- Össznézettség: 64712
- Feltöltés dátuma: 2018. január 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Mártogatóssal vagy csak önmagában egy finom nassolni való, de köretként is tálalhatjuk.