r
Nosalty Logó

Parmezános rántott gomba

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Jahin
Parmezános rántott gomba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 882 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 3524 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 302 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1023.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    388 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 882 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.8 g

Zsír

  • Összesen
    289.2 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    128 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    99 g
  • Koleszterin
    574 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4093.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    886 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    1325 mg
  • Nátrium
    1552 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    336 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    287 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 3524 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    349.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 302 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk.
  2. A tojást felverjük, belekeverjük a sajtot és kevés sót.
  3. Panírozzuk: liszt, sajtos tojás, morzsa.
  4. Forró olajban kisütjük.
  5. Zöldfűszeres párolt rizst, tartárt adhatunk mellé.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5558
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amilyen egyszerű, olyan finom. Ha van rá lehetőség, magunk reszeljük meg a parmezánt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...