r
Nosalty Logó

Parmezános krumplival töltött paprika

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ZilkaZil
Parmezános krumplival töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 445 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 886 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    129 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1344.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    396 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    369.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    295 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    3406 micro
  • β-crypt
    966 micro
  • Likopin
    4131 micro
  • Lut-zea
    398 micro
Összesen 445 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    257 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2689.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    793 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    887 mg
  • Nátrium
    719 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    739.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    965 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    590 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    294 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    79 micro
  • β-karotin
    6812 micro
  • β-crypt
    1933 micro
  • Likopin
    8262 micro
  • Lut-zea
    795 micro
Összesen 886 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    600 micro
  • β-crypt
    170 micro
  • Likopin
    728 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 78 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felkockázott krumplit sós vízben puhára főzzük, majd áttörjük a vajjal.
  2. Amíg a krumpli fő, megpirítjuk a karikára vágott hagymát a fokhagymával, apró darabokra vágott szárított paradicsommal, a lenmaggal és a kakukkfűvel. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A hagymás keveréket a krumplihoz adjuk, majd összedolgozzuk a tojással és a reszelt parmezánnal.
  4. Eltávolítjuk a paprikák csumáját, és megtöltjük a krumplival. A kimaradt tölteléket tegyük kis halmokban a paprikák mellé.
  5. Vajjal kikent edényben addig sütjük, amíg meg nem puhul, és kissé megpirul.
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 635
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Parmezános krumplival töltött paprika
ZilkaZil 127 recept

Finom, őszvégi melengető étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...