r
Nosalty Logó

Parasztpizza Mon Chy konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Parasztpizza Mon Chy konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 4846 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tészta

A feltét

Összesen 336 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    89.6 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2630.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    321 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    1681 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6470 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6466 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.8 g

Zsír

  • Összesen
    358.5 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    74 g
  • Koleszterin
    743 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10523.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    297 mg
  • Kálcium
    1282 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1982 mg
  • Nátrium
    6724 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    484.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25878 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    42 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    401 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25864 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 4846 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    731.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1798 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1797 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 336 kcal

Hozzávalók

A tészta

A feltét

Elkészítés

A tészta

  1. Az élesztőt langyos víz (vagy tej) felével és egy kevés cukorral megfuttatjuk.
  2. A tészta hozzávalóit tálba tesszük, majd az élesztő hozzáadásával tésztává dagasztjuk.
  3. Kelesztés nélkül kinyújtjuk, és kivajazott tepsibe tesszük.
  4. Mi mindig túlnyújtjuk a tepsin a tésztát, sajtot teszünk a szélébe, és úgy hajtjuk vissza.

A feltét

  1. Megsütjük a hurkát, majd összekeverjük a tejföllel és ízlés szerint sózzuk, valamint hozzányomunk egy fej fokhagymát (vagy kettőt, ha nagyon szereti az ember).
  2. Erre megy a hagyma, és itt a képen speciel a füstölt kecskesajt (de más sajttal is ki lehet próbálni).
  3. Mehet az egész a sütőbe, és addig sütjük, míg felemelve azt látjuk, hogy az alja picit bebarnult.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2264
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Két malackánk bánta, de végre készült újra májas hurka itthon, szóval gondoltam, most közkincsé teszem ezt a receptemet. Az alap sztorija az, hogy nagyon untuk már a rengeteg hurkát, ami tavaly készült, és valamit kezdeni kellett vele, mert sült hurka mérgezésünk volt, így született meg ez a pizzarecept, ami már sok-sok alkalommal el lett készítve és osztatlan sikernek örvend.

Hozzávalók

A tészta

A feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...