r
Nosalty Logó

Paradicsomos-mozzarellás Flammkuchen

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Paradicsomos-mozzarellás Flammkuchen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához:

A feltéthez:

Összesen 881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához:

A feltéthez:

Összesen 1763 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához:

A feltéthez:

Összesen 227 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28 g

Zsír

  • Összesen
    45.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2552.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    343 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    360 mg
  • Nátrium
    1748 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    417 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 881 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56 g

Zsír

  • Összesen
    90.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5104.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    687 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    721 mg
  • Nátrium
    3496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    295 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    835 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 1763 kcal
  • 8% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    656.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    562 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 227 kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A feltéthez:

Elkészítés

A tésztához:

  1. A tésztához valókból sima tésztát gyúrunk. A crème fraîche-t elkeverjük a pestoval. A paradicsomokat kettévágjuk. A mozzarellát lecsepegtetjük, és apró darabokra tépkedjük.
  2. A tésztát 2 egyenlő részre osztjuk, átgyúrjuk, majd lisztezett munkalapon kb. 20 cm átmérőjű körökre nyújtjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Mindegyiket megkenjük a pestos crème fraîche-el, elosztjuk rajta a paradicsomot és a mozzarellát.
  4. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe a középső sínre, és kb. 15 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1715
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A francia Flammkuchen most olasz ízekkel. 

Hozzávalók

A tésztához:

A feltéthez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...