r
Nosalty Logó

Paradicsomos babos csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Judit69
Paradicsomos babos csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 394 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1575 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 90 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1245.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    437 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    204 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    140 micro
  • β-karotin
    1283 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6925 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 394 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4981.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    507 mg
  • Foszfor
    1748 mg
  • Nátrium
    2010 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1381.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    152 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    815 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    541 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    559 micro
  • β-karotin
    5132 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    27701 micro
  • Lut-zea
    3171 micro
Összesen 1575 kcal
  • 9% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1580 micro
  • Lut-zea
    181 micro
Összesen 90 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát kevés olajon dinszteljük meg, dobjuk hozzá a felkockázott húst, és pirítsuk fehéredésig.
  2. A paradicsomnak húzzuk le a héját, és késes aprítóval aprítsuk darabosra, majd öntsük a húshoz. Ízesítsük sóval, borssal és a fűszernövényekkel.
  3. Adjuk a raguhoz a lecsepegtetett babot, a paradicsompürét, és főzzük készre. (Ha túl sűrű lenne, hígítsuk kevés vízzel.)
  4. Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemmel, és kínáljuk mellé friss ropogós kenyeret.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 755
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 75
  • Össznézettség: 60117
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Paradicsomos babos csirke
Judit69 194 recept

Gyors, egyszerű, és mindössze félóra alatt el is készül. Nagyon szeretjük, hiszen laktató és finom. Friss, ropogós kenyérrel fogyasztjuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...