Paprikás sajtos harcsaszeletek
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
333g afrikai harcsa397 kcal
-
0g só0 kcal
-
10g finomliszt36 kcal
-
0 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
59 kcal
-
8g víz0 kcal
-
33g sajt117 kcal
Összesen
609
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
2000g afrikai harcsa2380 kcal
-
0g só0 kcal
-
60g finomliszt218 kcal
-
0 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
40g napraforgó olaj354 kcal
-
50g víz0 kcal
-
200g sajt704 kcal
Összesen
3656
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
85.1g afrikai harcsa101 kcal
-
0g só0 kcal
-
2.6g finomliszt9 kcal
-
0 kcal
-
0g fokhagymapor0 kcal
-
1.7g napraforgó olaj15 kcal
-
2.1g víz0 kcal
-
8.5g sajt30 kcal
Összesen
155
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 59.7 g
Zsír
-
Összesen 36 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 224 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1674.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 245 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 811 mg
-
Nátrium 505 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 288.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 37 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 223 mg
-
Retinol - A vitamin: 104 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
609
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 358.4 g
Zsír
-
Összesen 215.8 g
-
Telített zsírsav 65 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 89 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 39 g
-
Koleszterin 1346 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10044.4 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 213 mg
-
Kálcium 1471 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 442 mg
-
Foszfor 4865 mg
-
Nátrium 3031 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 1729.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 630 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 61 micro
-
E vitamin: 33 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 222 micro
-
K vitamin: 49 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 43 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 252 micro
-
Kolin: 1337 mg
-
Retinol - A vitamin: 626 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 58 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
3656
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.2 g
Zsír
-
Összesen 9.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 427.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 63 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 207 mg
-
Nátrium 129 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 73.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
155
kcal
Hozzávalók
-
2 kg afrikai harcsa
-
só ízlés szerint
-
6 csapott ek finomliszt
-
3 teáskanál fűszerpaprika
-
2 teáskanál fokhagymapor
-
5 ek napraforgó olaj
-
0.5 dl víz
-
20 dkg sajt
Elkészítés
- A harcsát megmossuk, fejét és az uszonyait levágjuk, kibelezzük és lenyúzzuk róla a bőrt.
- Felszeleteljük, beirdaljuk és ízlés szerint besózzuk.
- A lisztet a fűszerpaprikával és a fokhagymaporral összekeverjük, a halszeleteket megforgatjuk benne és olajjal kikent tepsibe tesszük.
- Aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben sütjük.
- Készre sülés előtt 10 perce megszórjuk reszelt sajttal és fólia nélkül visszatesszük sülni, amíg a sajt ráolvad.
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 91
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 21
- Össznézettség: 16120
- Feltöltés dátuma: 2015. január 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1203 recept
Párom "meglepett" egy harcsával. Sok tépelődés után ez sikeredett belőle.