r
Nosalty Logó

Pangasius nyárs kukoricás barna rizzsel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pangasius nyárs kukoricás barna rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 836 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1540.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    934 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    527 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    208 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    476 micro
Összesen 836 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    199.2 g

Zsír

  • Összesen
    103.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    580 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6160.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    840 mg
  • Foszfor
    3736 mg
  • Nátrium
    1081 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    2108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    444 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    153 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    852 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    830 micro
  • β-karotin
    3684 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    1904 micro
Összesen 3345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    717 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pangasius filét citromborssal, halfűszersóval bedörzsöljük, majd kisebb kockákra vágjuk.
  2. A paradicsomot és a hagymát negyedeljük.
  3. Hurkapálcára felváltva feltűzdeljük a halat, a paradicsomot, és a hagymát.
  4. Tepsibe teszzük, olívaolajjal meglocsoljuk, majd sütőben pirosra sütjük.
  5. Amíg a halnyárs sül, vajon megpároljuk a mexikói fűszerrel a kukoricát, megfőzzük a barna rizst, majd ezeket összekeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6056
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 12.

Ajánló

Fokozhatjuk az ízeket némi avokádókrémmel kiegészítve:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezzel a halnyárssal igazán könnyű, és ízletes ételt lehet késziteni a pangasiusfiléből. A receptet csirkemellel láttam egy főzőműsorban, így próbáltam ki, hallal.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...