r
Nosalty Logó

Paleo kókusztekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
edan
Paleo kókusztekercs
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír

A barna tésztához

A fehér tésztához

Összesen 747 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír

A barna tésztához

A fehér tésztához

Összesen 4472 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír

A barna tésztához

A fehér tésztához

Összesen 498 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    70 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    567.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    278 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 747 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    420.2 g
  • Telített zsírsav
    295 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    323 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3406.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    943 mg
  • Foszfor
    1670 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    14 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.6 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    85 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1026 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1007 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    241 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 4472 kcal
  • 7% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 49% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 498 kcal

Hozzávalók

A barna tésztához

A fehér tésztához

Elkészítés

A barna tésztához

  1. A kókuszreszeléket daráljuk minél apróbbra.
  2. A cukrokat is daráljuk porszerűre.
  3. A barna tésztához keverjünk össze 20 dkg kókuszreszeléket, 10 dkg darált mandulát, 5 ek keserű kakaót, 2 ek nyírfacukrotés 3 ek kókuszcukrot 5 dkg gheevel, 1 dl kávéval, a rummal és annyi kókusztejjel, hogy összeálljon a tészta (nekem 2 evőkanálnyi elég volt), de ne legyen ragacsos. Terítsük szét 5-8 mm vastagon egy folpackon.
  4. A fehér részheza 15 dkg kókuszreszeléket 3 ek nyírfacukorral, 10 dkg gheevel és 2-4 evőkanálnyi kókusztejjel keverjük szilárd, de kenhető állagúra.
  5. A fehér masszát morzsoljuk/kenjük a barna tésztára, akár egy kiskanál hátuljával is el lehet simítgatni. A folpack segítségével tekerjük fel szorosan, 1-2 órára tegyük hűtőbe. Szeletelés előtt azonban egy fél órával vegyük kia hűtőből, mert különben nagyon morzsálódik.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 419
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 79698
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem volt kedvem sütni a hétvégén, ezért ezt a régi klasszikust frissítettem fel. Egészen kellemes íze lett.

Hozzávalók

A barna tésztához

A fehér tésztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...