r
Nosalty Logó

Pácolt csibefalatok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Pácolt csibefalatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 984 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 3931 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Összesen 198 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.1 g

Zsír

  • Összesen
    53.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3670.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    290 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    2325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    306.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 984 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    268.5 g

Zsír

  • Összesen
    215 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    119 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    795 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14683.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    1160 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    402 mg
  • Foszfor
    3477 mg
  • Nátrium
    9299 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1224.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    226 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    129 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    925 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 3931 kcal
  • 14% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    746.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A pácoláshoz

  1. A csirkemellet - ha vastag - vágjuk félbe, majd hosszú csíkokra. Rakjuk üveg vagy kerámiaedénybe, öntsük rá a kefírt. Fóliával lefedve, hűtőben pácoljuk minimum 1 órát, de egész éjszaka is lehet.
  2. A nylontasakban keverjük el a panír hozzávalóit, rakjunk bele néhány húst,és a száját összefogva rázzuk össze.
  3. Forró olajban aranyszínűre sütjük, papírtörlőre szedve itassuk le a felesleget.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 176
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12931
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 22.

Ajánló

Készítettem hozzá mézes-mustáros mártogatóst: 1 ek majonézt kikeverünk 75 ml mézzel meg 75 ml mustárral.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorséttermi csirkekedvelő vendégeim voltak, Őket leptem meg ezzel a finomsággal, Nadia G. segítségével.

Hozzávalók

A pácoláshoz

A bundázáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...