r
Nosalty Logó

Omlett 13. - virslis

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Omlett 13. - virslis
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    461 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1823 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    888 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    461 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1823 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    888 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    498 micro
Összesen 584 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    641.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    313 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    212 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk, és 1-2 evőkanál vajban megpirítjuk.
  2. Ketchupot adunk hozzá, és összeforgatjuk vele. Vigyázni kell, mert gyorsan leég a benne lévő cukor miatt, ami egy kicsit karamellizálódik, és így egy sűrű bevonatot képez a virslin.
  3. A tojásokhoz hozzáadjuk a lisztet, a tejet és a sót, majd összeturmixoljuk.
  4. Fejenként egy omlettet sütünk.
  5. Megtöltjük a virslivel, és félbehajtjuk.
  6. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és azonnal tálaljuk. (A sajt egy kicsit ráolvad a tetejére.)
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10926
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha van valamiben ketchup, az már nem lehet rossz a fiam szerint, így ez az omlett az egyik kedvenc reggelije. Az elkészítéséről további képek itt találhatók.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...