Omlett 13. - virslis
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
584
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
584
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.1 g
Zsír
-
Összesen 43.9 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 461 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1823 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 57 mg
-
Kálcium 434 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 404 mg
-
Nátrium 888 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 132.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 370 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 292 mg
-
Retinol - A vitamin: 367 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 603 micro
-
Lut-zea 498 micro
Összesen
584
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 29.1 g
Zsír
-
Összesen 43.9 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 461 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1823 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 57 mg
-
Kálcium 434 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 404 mg
-
Nátrium 888 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 132.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 370 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 292 mg
-
Retinol - A vitamin: 367 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 603 micro
-
Lut-zea 498 micro
Összesen
584
kcal
- 13% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.2 g
Zsír
-
Összesen 15.5 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 162 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 641.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 153 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 142 mg
-
Nátrium 313 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 130 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 29 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 103 mg
-
Retinol - A vitamin: 129 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 212 micro
-
Lut-zea 175 micro
Összesen
206
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A virslit felkarikázzuk, és 1-2 evőkanál vajban megpirítjuk.
- Ketchupot adunk hozzá, és összeforgatjuk vele. Vigyázni kell, mert gyorsan leég a benne lévő cukor miatt, ami egy kicsit karamellizálódik, és így egy sűrű bevonatot képez a virslin.
- A tojásokhoz hozzáadjuk a lisztet, a tejet és a sót, majd összeturmixoljuk.
- Fejenként egy omlettet sütünk.
- Megtöltjük a virslivel, és félbehajtjuk.
- A tetejére reszelt sajtot szórunk, és azonnal tálaljuk. (A sajt egy kicsit ráolvad a tetejére.)
- Receptkönyvben: 92
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 10926
- Feltöltés dátuma: 2011. május 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
NS
17513 recept
Ha van valamiben ketchup, az már nem lehet rossz a fiam szerint, így ez az omlett az egyik kedvenc reggelije. Az elkészítéséről további képek itt találhatók.