Olívás kolbászkák
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
giuliettalupa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
300
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1199
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
188
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.9 g
Zsír
-
Összesen 20.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 79 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 670.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 56 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 278 mg
-
Nátrium 276 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 108.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 91 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 57 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 142 micro
Összesen
300
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 103.5 g
Zsír
-
Összesen 80.3 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 315 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2680.5 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 102 mg
-
Kálcium 225 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 116 mg
-
Foszfor 1112 mg
-
Nátrium 1104 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 433 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 90 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 363 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 229 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 569 micro
Összesen
1199
kcal
- 17% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.2 g
Zsír
-
Összesen 12.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 420.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 175 mg
-
Nátrium 173 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 57 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 36 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 89 micro
Összesen
188
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A paprikával töltött olajbogyókat vágjuk egészen apróra, és keverjük bele a darált húsba. Adjuk hozzá a többi fűszert: a fokhagymagerezdeket reszelve, majd a sót, paprikát, borsot és az oregánót. Jó alaposan gyúrjuk át, és hagyjuk pihenni egy órát.
- A pihenési idő leteltével formázzunk kis kolbászkákat a fűszeres-húsos masszából, nagyjából 16 db-ot kell kapnunk. Majd nagyon kevés zsiradékkal megkent serpenyőben vagy grillrácson 10-15 perc alatt süssük-pirítsuk készre.
- Melegen és hidegen egyaránt fogyasztható!
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 8 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 367
- Feltöltés dátuma: 2020. június 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
giuliettalupa
82 recept
Fűszeres kolbászkák nyári grillezéshez, sütögetéshez.