Olasz sertéspörkölt
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
321
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1282
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
137
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 32.9 g
Zsír
-
Összesen 18.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 96 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 535.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 347 mg
-
Nátrium 75 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 178.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 337 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1930 micro
-
Lut-zea 93 micro
Összesen
321
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 131.5 g
Zsír
-
Összesen 74.6 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 56 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 384 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2143 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 161 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 180 mg
-
Foszfor 1389 mg
-
Nátrium 300 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.1 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 712.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 138 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 35 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 367 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 303 micro
-
β-karotin 1348 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 7719 micro
-
Lut-zea 371 micro
Összesen
1282
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14 g
Zsír
-
Összesen 7.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 228.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 148 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 144 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 822 micro
-
Lut-zea 40 micro
Összesen
137
kcal
Hozzávalók
-
3 ek olívaolaj
-
1 teáskanál édesköménymag
-
5 gerezd fokhagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
300 g paradicsom
Elkészítés
- A húst megmossuk, szárazra töröljük, és falatnyi kockára vágjuk.
- A fokhagymát apróra vágjuk. A paradicsomot meghántjuk, kockákra vágjuk. A paprikát kimagozzuk, apró kockákra vágjuk.
- Az olívaolajat egy serpenyőben felforrósítjuk. Az olajban a húst megpirítjuk. Hozzáadjuk az édesköménymagokat, sóval, borssal ízesítjük, és tovább pirítjuk 1-2 percig.
- Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát és chilit. Lefedve alacsony hőfokon kb. 60 percig főzzük. Ha szükséges, öntünk hozzá egy kis langyos vizet.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 98
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 24220
- Feltöltés dátuma: 2011. december 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy másféle pörkölt. Így is nagyon finom.