r
Nosalty Logó

Olajban sült vajas gyűrű

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Olajban sült vajas gyűrű
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 1175 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 4695 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 447 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    70.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    565.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.5 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 1175 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.5 g

Zsír

  • Összesen
    280.2 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    622 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2260.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    122 mg
  • Foszfor
    1063 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    486.1 g
  • Cukor
    121 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    204 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    938 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    74 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    365 mg
  • Retinol - A vitamin:
    923 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    571 micro
Összesen 4695 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 447 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a pudingport habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a tojásokat és a tejfölt.
  3. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és az előbbiekhez hozzáadva összegyúrjuk.
  4. Lisztezett deszkán fél cm vékonyra kinyújtjuk, és gyűrűket szúrunk ki belőle (pl: két különböző méretű pogácsaszaggatóval).
  5. Az olajat felforrósítjuk, és megsütjük benne a tésztagyűrűket.
  6. Papírtörlőre szedjük a gyűrűket, és utána megforgatjuk őket a fahéjas cukorban.
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5708
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc sütis könyvem egyik receptje.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...