Nutellás zabkeksz gyorsan
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
sauer.kirsche
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
1103
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 33% Zsír
Összesen
5519
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 13% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.3 g
Zsír
-
Összesen 72.7 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 141 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1007 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 160 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 192 mg
-
Foszfor 543 mg
-
Nátrium 65 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 97.3 g
-
Cukor 41 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 29.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 251 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 72 micro
-
Kolin: 115 mg
-
Retinol - A vitamin: 246 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 55 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 233 micro
Összesen
1103
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 13% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 101.3 g
Zsír
-
Összesen 363.7 g
-
Telített zsírsav 196 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 61 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 85 g
-
Koleszterin 704 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5034.9 g
-
Cink 22 mg
-
Szelén 152 mg
-
Kálcium 800 mg
-
Vas 36 mg
-
Magnézium 959 mg
-
Foszfor 2716 mg
-
Nátrium 323 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 21 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 486.6 g
-
Cukor 207 mg
-
Élelmi rost 64 mg
VÍZ
-
Összesen 147.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1254 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 25 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 358 micro
-
Kolin: 576 mg
-
Retinol - A vitamin: 1228 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 274 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1165 micro
Összesen
5519
kcal
- 9% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 33% Zsír
- 13% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 32.2 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 445.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 71 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 240 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.1 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 13 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 103 micro
Összesen
488
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sütőt melegítsük elő 200 fokra, vagy ha légkeveréssel csináljuk, 175 fokra.
- Vízgőz fölött egy lábosban olvasszuk össze a margarint és a mogyorókrémet, öntsük bele a vaníliás cukrot.
- A sütőporral, sóval, dióval elkevert zabpelyhet öntsük a csokis masszához, és jól keverjük el, majd üssük bele a 2 tojást, és azt is kafatyold bele.
- Ha már a sütőpapírral bélelt tepsik készülődve várják a desszertet, evőkanállal rakjunk diónyi halmokat a sütiből egymás mellé. Ne túl szorosan, mert igencsak terjeszkedni fognak! Ha ez megvan, vizes kézzel lapítsuk le őket.
- Mehetnek is a sütőbe 12-15 percre! Miután kivettük a tepsit, hagyjuk békén a sütit úgy 7-8 percig, hogy megszilárdulhasson. És máris tálalható!
- Sütés hőfoka: 175 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 69
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 7629
- Feltöltés dátuma: 2014. május 17.
Ajánló
Ha nincs sok időd, de ropogtatni valóra vágysz.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
sauer.kirsche
12 recept
Gyors zabkekszet kerestem reggelire, felcsaptam egy könyvet és (majdnem) ezt találtam. Jól látod, nem kell hozzá pluszban cukor.