r
Nosalty Logó

Nutellás márványos sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Nutellás márványos sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 693 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2778 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 374 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    33 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    518 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.3 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    228 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    193 micro
Összesen 693 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    132 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    768 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2071.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    909 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    357.2 g
  • Cukor
    220 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    914 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    133 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    490 mg
  • Retinol - A vitamin:
    900 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    773 micro
Összesen 2778 kcal
  • 6% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 374 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy 17x8x7 tepsit sütőpapírral kibélelünk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. A tojást, a cukorral krémesre keverjük, majd hozzákeverjük a tejszínt. Rászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és elkeverjük. A végen hozzákeverjük a folyékony vajat.
  3. A massza kb. 60%-át egy másik edénybe öntjük. A kevesebb masszához hozzákeverjük a nutellát.
  4. A fehér massza 1/3-át az előkészített formába simítjuk, elosztjuk rá a nutellás massza felét, majd a fehér massza második 1/3-a, rá a maradék nutellás massza, végezetül a maradék fehér massza.
  5. Betoljuk a sütőbe, és kb. 40-50 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük), kivesszük a sütőből, kb. 5 percet hagyjuk állni, majd kiborítjuk a formából, és hagyjuk hűlni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 189
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 13665
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy pohár kávé, tea vagy kakaó mellé. Süthetjük muffin formában is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...