r
Nosalty Logó

Nutella szelet Eszter konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
esztersilver
Nutella szelet Eszter konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 834 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 6663 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Összesen 336 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    52.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    807.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    307 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    260 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 834 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.8 g

Zsír

  • Összesen
    422.3 g
  • Telített zsírsav
    211 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    118 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    1292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6462.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    1821 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    383 mg
  • Foszfor
    2453 mg
  • Nátrium
    1620 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    648 g
  • Cukor
    414 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    428.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    51 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    688 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2081 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    438 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1049 micro
Összesen 6663 kcal
  • 5% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    123 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 336 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A tojássárgáját a többi alapanyaggal kikeverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
  3. Kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe tesszük. Megsütjük.
  4. A krémhez a pudingot tejjel és a cukorral felfőzzük. A vajat a nutellával eldolgozzuk, majd a pudinggal összekeverjük.
  5. A krémet rátesszük a megsült tésztára, és csokidarabokkal megszórjuk a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 248
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 54
  • Össznézettség: 34137
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

A tesóm ballagására többfajta sütit készítettünk, köztük ezt is. Egyszerű és gyorsan összehozható édesség.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

A tepsi kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...