r
Nosalty Logó

Néró 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lezsik
Néró 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 732 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 5855 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 465 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.9 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    361 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    341 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    243 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 732 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    64.4 g

Zsír

  • Összesen
    302.9 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    136 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    79 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1597.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    900 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    727.3 g
  • Cukor
    335 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2892 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    287 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    222 micro
  • Kolin:
    587 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2728 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    1944 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    763 micro
Összesen 5855 kcal
  • 5% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    127.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 465 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A puha margarint habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a porcukrot, és azzal is habosra keverjük.
  3. Majd egyenként a tojások sárgáját keverjük hozzá.
  4. Aztán a vaníliás cukor és a citrom reszelt héja következik.
  5. Végül hozzákeverjük a lisztet is.
  6. A tepsinket kibéleljük sütőpapírral vagy szilikonos sütőlappal.
  7. Habzsákba töltjük a tésztát, és kis halmokat csinálunk a tepsire.
  8. Addig sütjük, amíg az aljuk elkezd pirosodni (kb. 10-12 perc tepsinként).
  9. Ha kisültek, és ki is hűltek a sütik, akkor szorosan egymás mellé tesszük őket.
  10. A csokit és a vajat mikróban összeolvasztjuk.
  11. Közben egy papírlapból tölcsért csinálunk. A megolvasztott csokit ebbe töltjük, és gyors mozdulatokkal a sütikre csurgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 14547
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 07.

Ajánló

Ha kedvünk és türelmünk is van, akkor sűrű lekvárral össze is ragasztgathatjuk a sütiket kettesével.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy sütit ettem, melynek a tetejére Néró kellett. Ha már én sütök, akkor úgy gondoltam, ezt is magam készítem hozzá.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...