r
Nosalty Logó

Négyszintes színes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
kathy55
Négyszintes színes
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1415 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5655 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 305 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.5 g

Zsír

  • Összesen
    70.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1313.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181 g
  • Cukor
    98 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    675 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    634 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 1415 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    282 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    127 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    80 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5253.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    1760 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1784 mg
  • Nátrium
    1379 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    723.9 g
  • Cukor
    392 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2698 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    299 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    216 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2535 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1952 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 5655 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    7.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 305 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztáhozvalókat összegyúrjuk, majd elosztjuk 4 egyenlő részre.
  2. 4 lapot sütünk a tésztából tepsi hátán. (Végig óvatosan bánjunk a tésztával, mert könnyen törik.)
  3. A krémhez: a pudingot sűrű péppé főzzük a tejben, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Ezután hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és jó habosra kikeverjük. A krémet elosztjuk három egyforma részre.
  4. Az egyik adag krémmel nem csinálunk semmit, a másikba belekeverjük a kakaóport, a harmadikba pedig a málnapiros aromát.
  5. Ezután töltjük a lapokat a következőképpen: az első lapra kenjük a kakaós krémet, rá a második lap, erre a rózsaszín krémet, rá a következő lap, majd következik a fehér krém, végül a negyedik lap. A sütemény tetejét megszórjuk porcukorral, és egy napra hűtőbe tesszük, hogy megpuhuljon.
  6. Másnap szépen szeletelhető!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 21×31
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 18190
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kathy55 17 recept

Ez egy saját kitalált recept! Úgy jött, hogy nem találtam itthon egyik receptemhez sem hozzávalót!  Aki nem szereti a nagyon édes süteményeket, az csinálhatja a krémet kevesebb cukorral is!  

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...