r
Nosalty Logó

Nagyon kakaós süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Nagyon kakaós süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 554 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2212 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 256 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    936.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.7 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 554 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.5 g

Zsír

  • Összesen
    79.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3746.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    765 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1323 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    354.9 g
  • Cukor
    222 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    77 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    315 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    562 micro
Összesen 2212 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 256 kcal

Elkészítés

  1. Az epret megmossuk, kicsumázzuk.
  2. A hozzávalókat összeturmixoljuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
  3. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 849
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 106432
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 12.

Ajánló

Az epret más gyümölccsel is lehet helyettesíteni (alma, banán, málna, stb.).

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet a Farkasélet című blogon találtam.

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...