r
Nosalty Logó

Mustáros sertésragu sajtos hasábburgonyával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mustáros sertésragu sajtos hasábburgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 815 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1626 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    45.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2383 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    647 mg
  • Nátrium
    1210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    185 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    183 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 815 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.7 g

Zsír

  • Összesen
    91.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    307 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4765.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    764 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    1294 mg
  • Nátrium
    2421 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    616.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    370 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    366 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1626 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertéskarajt felcsíkozzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
  2. A hagymát az olajon megdinszteljük, a húst rátesszük, beszórjuk sóval, fűszersóval, borssal, ételízesítővel és hagyjuk kifehéredni. Ha ezt elértük, önthetünk alá vizet bőven, és lefedve puhítjuk.
  3. Amíg a hús puhul, elkészítjük a habarást. A tejfölt elkeverjük a mustárral, liszttel és vízzel.
  4. Ha a hús már omlós, ráöntjük a habarást, átforraljuk pár percen keresztül, és már kész is.
  5. A hasábburgonyát kisütjük, és megszórjuk a reszelt sajttal. Teszünk hozzá a raguból. Jó étvágyat! :)
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 13534
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy tipikus "kotyvasszunk valamit" pillanatban született.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...