Mustáros burgonya korianderrel
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Évi néni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
227
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
1500g burgonya866 kcal
-
20g mustár12 kcal
-
20g dijoni mustár12 kcal
-
10g mustármag51 kcal
-
0g koriander0 kcal
-
1g bors3 kcal
-
48g napraforgó olaj424 kcal
Összesen
1368
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
86
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 307.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 154.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
227
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.3 g
Zsír
-
Összesen 54 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1844.7 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 39 mg
-
Kálcium 191 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 317 mg
-
Foszfor 769 mg
-
Nátrium 511 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 202.5 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 925.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 222 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 188 micro
-
Kolin: 157 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 37 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 208 micro
Összesen
1368
kcal
- 2% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 3.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 115.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 48 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 57.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
86
kcal
Hozzávalók
-
1.5 kg burgonya
-
2 ek mustár
-
2 ek dijoni mustár
-
2 ek mustármag
-
1 teáskanál koriander
-
1 kk bors
-
6 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, 5 perc alatt előfőzzük.
- A mustármagot, a koriandert, a mustárokat és az olajat, a borsot összekeverjük, és a burgonyára öntjük, eloszlatjuk rajta.
- Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 38x30x5
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 194
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 10031
- Feltöltés dátuma: 2011. november 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Évi néni
1830 recept
Olvastam, megtetszett, kipróbáltam, nagyon ízlett.