r
Nosalty Logó

Mustárban főtt sertésmáj

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Mustárban főtt sertésmáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 407 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1628 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    55.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    756 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1909.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    59 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    780 mg
  • Nátrium
    772 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16258 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    65 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    537 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16255 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 407 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    222.3 g

Zsír

  • Összesen
    58.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    3024 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7637.3 g
  • Cink
    59 mg
  • Szelén
    594 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    236 mg
  • Magnézium
    286 mg
  • Foszfor
    3120 mg
  • Nátrium
    3089 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1150.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65030 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    260 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    260 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    30 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    154 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2150 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65020 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 1628 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    507.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4321 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    143 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4320 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fej vöröshagymát csíkokra vágva, zsírban megdinszteljük.
  2. Rádobjuk a csíkokra vágott sertésmájat, összepirítjuk.
  3. Ráöntjük a vízzel elkevert mustárt, majd fedő alatt időnként megkeverve puhára főzzük, ha kell, a lét pótoljuk, ki mennyire szereti sűrűn.
  4. Ha puha a máj, őrölt borssal átkeverjük, csipet majorannával megszórjuk.
  5. Joghurtosvagy tejfölös burgonyával tálaljuk.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 9598
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 02.

Ajánló

Az egyedi ízeket kedvelőknek.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem a mustáros-borsos ételeket és a disznómájat. Ez egyedi saját recept, ami sikert arat mindig, amikor elkészítem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...