r
Nosalty Logó

Mozzarellás frittata póréhagymával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Mozzarellás frittata póréhagymával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 560 kcal
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1118 kcal
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 174 kcal
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.8 g

Zsír

  • Összesen
    42 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2229.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    731 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    735 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    158 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    483 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1323 micro
Összesen 560 kcal
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.6 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    936 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4459.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    1463 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    1326 mg
  • Nátrium
    1470 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    316 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    877 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    211 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    797 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    966 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2646 micro
Összesen 1118 kcal
  • 15% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    700 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    208 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    415 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A póréhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.
  2. Egy tűzálló fém edényben a zsíron elősütjük a pórét.
  3. A tojásokat felütjük sóval, borssal ízesítjük. Sütőport, és reszelt sajtot is beletesszük.
  4. A póréhagymára öntjük. Rákarikázzuk a mozzarella sajtot is,tetszés szerint elrendezve.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon, 10-15 perc alatt megsütjük - attól függően, mennyire szeretjük keményen a tojást. Átfordítjuk egy tányérra.
  6. Végül puha kenyérrel fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1412
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 26.

Ajánló

Nem csak reggelire, főételnek is kiváló!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindig is kedveltük a tojásos ételeket, csak kiugrunk a kertbe egy-két szál póréhagymáért, és egyhamar elkészül a tökéletes reggeli!!!! :-)))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...