Morzsolt kávés-krémtúrós szelet
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
A tésztához
-
50g finomliszt182 kcal
-
0g instant kávé0 kcal
-
4 kcal
-
42g vaj299 kcal
-
25g étcsokoládé137 kcal
A tetejére
Összesen
1002
kcal
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
A tésztához
-
300g finomliszt1092 kcal
-
0g instant kávé0 kcal
-
23 kcal
-
250g vaj1793 kcal
-
150g étcsokoládé819 kcal
A tetejére
Összesen
6000
kcal
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
A tésztához
-
12.6g finomliszt46 kcal
-
0g instant kávé0 kcal
-
0.4g cukrozatlan kakaópor1 kcal
-
10.5g vaj75 kcal
-
6.3g étcsokoládé34 kcal
A tetejére
-
14.7g őszibarack konzerv11 kcal
-
16.8g krémtúró19 kcal
-
21.1g tehéntúró31 kcal
-
1.9g vaníliás pudingpor7 kcal
-
1.3g cukor5 kcal
-
6.9g tojás9 kcal
-
7.4g tejföl15 kcal
Összesen
253
kcal
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.8 g
Zsír
-
Összesen 58.2 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 199 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1107.8 g
-
Cink 218 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 145 mg
-
Vas 170 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 366 mg
-
Nátrium 95 mg
-
Réz 9 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 91.1 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 159.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 378 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 21 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 100 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 354 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 274 micro
-
β-crypt 52 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 160 micro
Összesen
1002
kcal
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 166.8 g
Zsír
-
Összesen 349.3 g
-
Telített zsírsav 206 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 87 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 1193 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6647 g
-
Cink 1309 mg
-
Szelén 163 mg
-
Kálcium 872 mg
-
Vas 1021 mg
-
Magnézium 424 mg
-
Foszfor 2195 mg
-
Nátrium 567 mg
-
Réz 53 mg
-
Mangán 45 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 546.3 g
-
Cukor 232 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 957.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2271 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 126 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 601 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 199 micro
-
Kolin: 553 mg
-
Retinol - A vitamin: 2122 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 1643 micro
-
β-crypt 314 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 957 micro
Összesen
6000
kcal
- 8% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 14.7 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 279.9 g
-
Cink 55 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 37 mg
-
Vas 43 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 92 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 40.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 25 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 89 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 69 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 40 micro
Összesen
253
kcal
Hozzávalók
A tésztához
-
30 dkg finomliszt
-
1 ek instant kávé
-
1 ek cukrozatlan kakaópor
-
25 dkg vaj
-
15 dkg étcsokoládé
A tetejére
-
350 g őszibarack konzerv
-
40 dkg krémtúró
-
50 dkg tehéntúró
-
1 tasak vaníliás pudingpor
-
3 db tojás
-
175 g tejföl
Elkészítés
A tésztához
- A barackokat lecsöpögtetjük, felszeleteljük.
- Egy magasabb peremű tepsit kibélelünk sütőpapírral.
- Elkészítjük a morzsolt tésztát: a lisztet összekeverjük a kétféle porral (kávé, kakaó). Hozzáadjuk a cukrot, majd a vajat. Kézzel ügyesen összedolgozzuk. Elég morzsásra.
- Elegyengetjük a tésztát a tepsiben, és ráreszelünk 10 dkg étcsokit. Ez egy finom réteget fog képezni a tésztán.
- A túrót simára keverjük. Hozzáadjuk a vaníliás krémtúrót, a tojásokat, a pudingport, a cukrot.
- A masszát elsimítjuk a tésztán.
- Szépen elrendezzük a barackszeleteket a tetején, majd ráreszeljük a maradék csokoládét.
- Előmelegítjük a sütőt. Kb. 40 perc alatt elkészül a finomság.
- Ügyesen rácsra helyezzük, hagyjuk kihűlni. Szeleteljük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30×40
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 105
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 9879
- Feltöltés dátuma: 2012. április 27.
Ajánló
Feldobhatjuk bármilyen gyümölccsel. Az eredeti recept mandarint írt.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Finom süti. Gyorsan fogyott. Annyira nem mutatós, de a szeleteléssel feldobhatjuk. :)) Változtattam az eredeti arányokon, részben azért is, mert kifelejtettem a tojást. Pontosabban csak egyet raktam bele. Az eredeti recept négyet ír. Biztos tudat alatt is sokalltam a dolgot :) Szóval az enyémnél sárgább lesz a süti teteje, ha követjük a receptet.