Mézes mustáros tepsis egytál
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
467
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
2803
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.5 g
Zsír
-
Összesen 21.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 660.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 319 mg
-
Nátrium 195 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.3 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 244.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 79 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 143 micro
Összesen
467
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 153.2 g
Zsír
-
Összesen 126.8 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 27 g
-
Koleszterin 725 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3962.4 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 160 mg
-
Kálcium 254 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 430 mg
-
Foszfor 1913 mg
-
Nátrium 1169 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 265.8 g
-
Cukor 71 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 1469.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 220 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 227 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 205 micro
-
Kolin: 474 mg
-
Retinol - A vitamin: 218 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 32 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 858 micro
Összesen
2803
kcal
- 8% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 124.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 60 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 27 micro
Összesen
89
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkecombokat megtisztítjuk, kettévágjuk, és a csont mellett is bevágjuk.
- A mézet, mustárt összekeverjük kis sóval borssal és zúzott fokhagymával.
- Hozzáadunk 1 ek zsiradékot is, és a combokat alaposan bekenjük a páccal.
- A burgonyát vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
- A tepsiben elterítjük, locsolunk rá olvasztott zsiradékot (2 ek).
- A burgonya közé berakjuk a csirkecombokat bőrével felfelé.
- 180 fokos sütőben 60-70 percig sütjük, ha van légkeverés, azt 5 percre a végén bekapcsolhatjuk, hogy jobban piruljon.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x40
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 273
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 20617
- Feltöltés dátuma: 2012. november 13.
Ajánló
Savanyított karfiollal tálaljuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Azt mondják, a lusta asszony sütőben süt. Én inkább azt mondanám, hogy nagyon praktikus a mai rohanó világban az olyan étel, amit csak betolunk a sütőbe, és kész. Tudom, hogy ez csak egy egyszerű sült csirke krumplival, de tasakos adalékos butaságok nélkül is lehet gyorsan finomat készíteni.