Mentás zöldborsó-saláta mazsolával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Bonduelle
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
2092
kcal
- 6% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 9.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1086.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 155 mg
-
Foszfor 397 mg
-
Nátrium 418 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 97.2 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 72.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 82 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 230 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1239 micro
Összesen
524
kcal
- 6% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 46.5 g
Zsír
-
Összesen 38 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4345.2 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 73 mg
-
Kálcium 349 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 622 mg
-
Foszfor 1586 mg
-
Nátrium 1674 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 14 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 388.8 g
-
Cukor 47 mg
-
Élelmi rost 35 mg
VÍZ
-
Összesen 288.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 363 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 111 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 62 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 32 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 328 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 920 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4955 micro
Összesen
2092
kcal
- 6% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.7 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 341.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 125 mg
-
Nátrium 132 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 22.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 72 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 390 micro
Összesen
165
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A rizst a húsleveslével feltesszük főni. Ha szükséges még, egy kevés vizet adhatunk hozzá főzés közben.
- A borsót megfuttatjuk a vajon, rádobjuk a fokhagymát, pároljuk pár percig, majd félretesszük.
- Ha a rizs megfőtt, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a mazsolát, a mentát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. Egy kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 11
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 694
- Feltöltés dátuma: 2014. november 14.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Bonduelle
39 recept
Ki mondta, hogy télen nem lehet könnyű, friss ízeket tálalni? Az arab és olasz konyha kedvelőinek nagy kedvence lesz a Bonduelle receptje.