Melegszendvicskrém b-ors konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
339
kcal
- 11% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
1352
kcal
- 11% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17 g
Zsír
-
Összesen 18.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 285 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1076.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 43 mg
-
Kálcium 221 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 33 mg
-
Foszfor 251 mg
-
Nátrium 522 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 93.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 156 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 62 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 227 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 404 micro
Összesen
339
kcal
- 11% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 68.1 g
Zsír
-
Összesen 72.2 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 1142 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4305.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 171 mg
-
Kálcium 885 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 134 mg
-
Foszfor 1004 mg
-
Nátrium 2088 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 107.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 372.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 623 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 249 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 284 micro
-
Kolin: 906 mg
-
Retinol - A vitamin: 621 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1614 micro
Összesen
1352
kcal
- 11% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 10.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 629.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 129 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 147 mg
-
Nátrium 306 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 54.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 36 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 133 mg
-
Retinol - A vitamin: 91 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 236 micro
Összesen
199
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tojásokat megfőzzük, apró darabokra vágjuk.
- Összekeverjük a mustárral, a majonézzel, a sóval, borssal, majd az apróra vágott hagymával.
- Megkenjük vele a zsemléket, és a sajt pirulásáig bedugjuk a sütőbe.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 10 perc
- Receptkönyvben: 329
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 22206
- Feltöltés dátuma: 2013. január 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
A mustár és a majonéz sac per kb adatok, mindenki ízlése szerint tegyen bele többet vagy kevesebbet, illetve egy kis tejföllel lehet lágyítani az ízeken! Illetve lehet még tenni bele egy kis bacont vagy paprikás szalámit, kolbászt. Forrón, meleg teával hasfájásig lehet enni belőle.:)