r
Nosalty Logó

Melegszendvicskrém b-ors konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Melegszendvicskrém b-ors konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 339 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1352 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 199 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1076.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    522 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    227 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    404 micro
Összesen 339 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.1 g

Zsír

  • Összesen
    72.2 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4305.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    885 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    1004 mg
  • Nátrium
    2088 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    372.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    623 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    249 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    906 mg
  • Retinol - A vitamin:
    621 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1614 micro
Összesen 1352 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    629.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    306 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    236 micro
Összesen 199 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük, apró darabokra vágjuk.
  2. Összekeverjük a mustárral, a majonézzel, a sóval, borssal, majd az apróra vágott hagymával.
  3. Megkenjük vele a zsemléket, és a sajt pirulásáig bedugjuk a sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 329
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 22206
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A mustár és a majonéz sac per kb adatok, mindenki ízlése szerint tegyen bele többet vagy kevesebbet, illetve egy kis tejföllel lehet lágyítani az ízeken! Illetve lehet még tenni bele egy kis bacont vagy paprikás szalámit, kolbászt. Forrón, meleg teával hasfájásig lehet enni belőle.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...