r
Nosalty Logó

Meleg paradicsomos babsaláta

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Meleg paradicsomos babsaláta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 501 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1005 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    917.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    552 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    519 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 501 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1834.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    383 mg
  • Foszfor
    1105 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    347.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1038 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    1123 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 1005 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1053 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 164 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, elfelezzük, majd vékony szeletekre vágjuk. Egy edénybe tesszük, és meglocsoljuk az ecettel.
  2. A fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. a paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. A vörös babot szitába borítjuk, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  3. Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük, hozzáadjuk a fokhagymát, és pár másodpercig dinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a babot, további 2-3 percig dinszteljük, melegítjük.
  4. Levesszük a tűzről, hozzákavarjuk az ecetes hagymát. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 6959
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 09.

Receptkategóriák

Egyszerű, gyors és finom. Tálalhatjuk köretként, de friss kenyérrel vagy pirítóssal önmagában is laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...