Marinált sült paprika 3.
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
220
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
879
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
110
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.5 g
Zsír
-
Összesen 20.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 83.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 40 mg
-
Nátrium 7 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 135.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 224 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 182 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 65 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 28 micro
-
β-karotin 2319 micro
-
β-crypt 693 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
220
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 81.8 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 333.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 63 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 158 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.1 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 540.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 895 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 728 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 262 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 113 micro
-
β-karotin 9274 micro
-
β-crypt 2772 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 289 micro
Összesen
879
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.8 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 41.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 20 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 67.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 112 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 91 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 1165 micro
-
β-crypt 348 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
110
kcal
Hozzávalók
-
3 közepes db piros kaliforniai paprika
-
1 gerezd fokhagyma
-
20 ml balzsamecet
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A paprikákat megmossuk, majd szárazra töröljük. Előmelegített sütőben sütjük, míg a héjuk hólyagosodni, barnulni kezd, majd megfordítjuk.
- A sült paprikákat egy nylonzsacskóba tesszük kb. 5-10 percre “izzadni”, majd meghámozzuk.
- A paprikákat hosszanti irányba megfelezzük, és óvatosan egy késsel kivágjuk a magházat és az ereket. A paprikát nagyobb darabokra vágjuk, és a paprikalével együtt edénybe tesszük.
- A préselt fokhagymát elkeverjük a kakukkfűvel, az olajjal, az ecettel, sóval és borssal.
- A paprikákat leöntjük a fenti páclével, és legalább 30 percig állni hagyjuk.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 25 alkalommal
- Receptkönyvben: 132
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 12793
- Feltöltés dátuma: 2011. február 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy klasszikus antipasti recept. Ennek a receptnek a mediterrán térségben nagyon sok változata van.