r
Nosalty Logó

Mangós-citromos csirkecombok

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nosalty
Mangós-citromos csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 390 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1556 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    224 mg
  • Nátrium
    189 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    174 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    498 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 390 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91 g

Zsír

  • Összesen
    105.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    521 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2025.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    898 mg
  • Nátrium
    758 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    696 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    145 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    1990 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    9 micro
  • Lut-zea
    647 micro
Összesen 1556 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    155.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 119 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük. Az olívaolajat felhevítjük, és oldalanként 5 perc alatt megkapatjuk a csirkét.
  2. A mangó felét felkockázzuk, pürésítjük. Hozzáadjuk a sót, borsot, alaplevet, kakukkfűszálakat és a bort, majd még egyszer összepürésítjük.
  3. A combokat egy tűzálló tálba helyezzük, sózzuk, borsozzuk, leöntjük a mangós pürével, és 180 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük.
  4. Kivesszük, a combok tetejére teszünk citromkarikákat és a maradék mangót, és még 10 percig grillezzük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 3681
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha egy kis újításra vágyunk a megszokott sült csirkecomb helyett...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Érkezik az omlós, lekvárral pufira töltött hókifli, minden ünnep kedvence

A hókifli bármilyen alkalomra megfelelő választás, porcukorral bevont külseje miatt azonban karácsonykor jön el igazán az ideje. Szinte elképzelhetetlen nélküle az ünnepi asztal, még a legkritikusabb vendéget is egyből elvarázsolja. A hókifli készítése egyszerű, így bárki nekiláthat, aki egy kis ünnepi hangulatot szeretne csempészni az otthonába. Ezúttal viszont lekvárral is megtöltöttük!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...