r
Nosalty Logó

Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Sylvia Gasztro Angyal
Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 466 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 2795 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 178 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    89.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 466 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    207.9 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    333 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1666.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    878 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.3 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    537.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    845 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    822 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    228 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    544 micro
Összesen 2795 kcal
  • 5% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    106 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    19 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 178 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingport az édesítővel (vagy cukorral) és a tejjel krémesre keverjük.
  2. A mascarponét is elkeverjük, majd a pudinghoz adjuk, és az egészet alaposan kikeverjük.
  3. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és a pudingos krémhez adjuk, majd a zselatinfixet is belekeverjük.
  4. A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, háromnegyed részét a krémhez keverjük.
  5. Egy lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk, és néhány órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A maradék málnaszemekkel (esetleg tejszínhabbal) díszítve, hidegen tálaljuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 144
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 11543
  • Feltöltés dátuma: 2017. január 04.

Ajánló

Tipp: bármilyen más gyümölccsel is finom lehet, például ribizli, szeder, áfonya, eper, barack, stb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Málnavarázs torta Sylvia Gasztro Angyaltól
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Egy sütés nélküli, nagyon krémes, nagyon málnás finomság! Mivel liszt nélkül készül, ha a cukrot is elhagyjuk, és helyettesítjük valami természetes édesítőszerrel, akkor még "alakbarátnak" is nevezhetjük, és büntetlenül fogyaszthatjuk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...