r
Nosalty Logó

Mákos lepény ahogy Chrissyke süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Chrissyke
Mákos lepény ahogy Chrissyke süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 616 kcal
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2460 kcal
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 280 kcal
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1700.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    743 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 616 kcal
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.9 g

Zsír

  • Összesen
    89.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6802.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    2972 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    578 mg
  • Foszfor
    2306 mg
  • Nátrium
    782 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    353.1 g
  • Cukor
    165 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    108.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 2460 kcal
  • 11% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    777.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 280 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az összes hozzávalót jól összekeverjük.
  2. Kivajazott, lisztezett sütőtálba öntjük.
  3. Előmelegített sütőbe toljuk, lassan sütjük (tűpróba!).
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4615
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Chrissyke 35 recept

Ez a sütirecept is már évek óta jól kipróbált. Horváth Ilona féle szakácskönyvből tanultam. A leginkább baracklekvárral szeretjük fogyasztani.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...