adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
grill
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
232
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
85g bacon334 kcal
-
400g paradicsom72 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
-
500g burgonya289 kcal
-
0 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
Összesen
927
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
8.3g bacon32 kcal
-
38.9g paradicsom7 kcal
-
1.5g fokhagyma2 kcal
-
48.6g burgonya28 kcal
-
0 kcal
-
0.4g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2.3g napraforgó olaj21 kcal
Összesen
90
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 14.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 748.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 29 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 558 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 180.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 101 micro
-
β-karotin 450 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2573 micro
-
Lut-zea 132 micro
Összesen
232
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.7 g
Zsír
-
Összesen 56.8 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2995.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 145 mg
-
Foszfor 472 mg
-
Nátrium 2233 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 85.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 722.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 177 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 133 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 117 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 404 micro
-
β-karotin 1800 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 10292 micro
-
Lut-zea 528 micro
Összesen
927
kcal
- 3% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.3 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 291.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 46 mg
-
Nátrium 217 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 70.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 39 micro
-
β-karotin 175 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1001 micro
-
Lut-zea 51 micro
Összesen
90
kcal
Hozzávalók
-
5 szelet bacon
-
4 közepes db paradicsom
-
5 gerezd fokhagyma
-
50 dkg burgonya
-
1 kk fűszerpaprika
-
1 kk só
-
1 csipet bors
-
3 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- Előkészítés után a burgonyát nagyobb darabokra vágjuk. Egy nagyobb zacskóban összekeverjük az olajat a paprikával, sóval, borssal és egy gerezd zúzott fokhagymával. Beleszórjuk a burgonyát, és jól összerázzuk.
- Kis kockákra vágjuk a bacont, tepsibe tesszük, főzőlapon megsütjük, majd amikor kész, beletesszük az egész paradicsomokat, amiket előzőleg bevagdostunk a csúcsán keresztben, és kivágtuk a zöld kocsánybemélyedést.
- A paradicsomok köré szórjuk a burgonyát, a megtisztított fokhagymákat, és sütőben sütjük, néha megforgatjuk, míg megpuhul, majd grillezzük, hogy ropogós legyen.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 439
- Tegnapi nézettség: 22
- 7 napos nézettség: 136
- Össznézettség: 150887
- Feltöltés dátuma: 2014. április 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- maradékból:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Valami különlegesebb köretre vágytam, egészben sült paradicsommal.