r
Nosalty Logó

Magyaros bolognai

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Phoebsz
Magyaros bolognai
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 918 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4592 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 253 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.2 g

Zsír

  • Összesen
    47.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2657.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    277 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    367 mg
  • Nátrium
    1855 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    256 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 918 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    191 g

Zsír

  • Összesen
    238.4 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13288 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    348 mg
  • Kálcium
    1383 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    404 mg
  • Foszfor
    1834 mg
  • Nátrium
    9277 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    417 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    808.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    777 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1279 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    660 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1383 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 4592 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    732.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    511 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3830 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt húsdarálóval ledaráljuk, és a hagymát felkockázzuk.
  2. Két evőkanál olajon a hagymát lepiritjuk kicsit, rárakjuk a kolbászt, és kevergetve tovább piritjuk, amíg a kolbász szétesik morzsáira és a zsírja kisül.
  3. Felöntjük a paradicsomszósszal, párszor megkeverjük rotyogásig, majd hozzáöntjük a tejszínt.
  4. Ha felforrt megkóstoljuk, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. Mivel a kolbász elég fűszeres, nem nagyon kell mást hozzáadni.
  5. Mindeközben sós, olajos vízben a tésztát kifőzzük.
  6. Összekeverjük a tésztát a szósszal, és rászórjuk a sajtot a tetejére (cheddar sajttal extrán finom és látványos is), és 180 fokon hőlégkeverésen 10 perc alatt a sajtot a tetejére piritjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 101
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3478
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaros bolognai
Phoebsz 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...