Libanoni fokhagymás-korianderes burgonya
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 2% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
228
kcal
- 2% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
457
kcal
- 2% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 8.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 239.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 43 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 123 mg
-
Nátrium 19 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 174.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 592 micro
-
β-crypt 31 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 149 micro
Összesen
228
kcal
- 2% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.1 g
Zsír
-
Összesen 16.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 478.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 86 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 98 mg
-
Foszfor 246 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 71.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 349.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 101 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 93 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 110 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 79 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 1183 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 298 micro
Összesen
457
kcal
- 2% Fehérje
- 16% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 2.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 82.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 7 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 60.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 205 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 52 micro
Összesen
79
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát meghámozzuk, kb. 2,5 cm-es kockákra vágjuk, hideg vízzel lemossuk, majd szárazra töröljük.
- A burgonyát egy tepsibe öntjük, meglocsoljuk 1 ek. olajjal, sóval, borssal megszórjuk, és jól elkeverjük.
- Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 40 perc alatt aranysárgára sütjük.
- A maradék olajat egy serpenyőben közepes hőmérsékleten felmelegítjük, hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a paprikakrémet kb. 30 másodpercig dinszteljük, majd hozzáadjuk a citromlevet, és jól elkeverjük.
- A burgonyát kivesszük a sütőből, a serpenyőbe öntjük, és jól elkeverjük a dresszinggel. Sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk a durvára vágott korianderrel, elkeverjük, és tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 270
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 14458
- Feltöltés dátuma: 2018. március 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy másféle sült burgonya.