r
Nosalty Logó

Lekváros kevert

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Lekváros kevert
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1583 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 6331 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 279 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    46.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1607.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    381 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    614 mg
  • Nátrium
    496 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    273 g
  • Cukor
    165 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    215.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    270 micro
Összesen 1583 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.5 g

Zsír

  • Összesen
    185.9 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    956 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6430.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    251 mg
  • Kálcium
    1526 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    2455 mg
  • Nátrium
    1985 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1092 g
  • Cukor
    662 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    860.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    806 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    718 mg
  • Retinol - A vitamin:
    794 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1080 micro
Összesen 6331 kcal
  • 4% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 279 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az egész tojásokat kikeverjük a cukorral.
  2. Belekeverjük a tejfölt, az olajat, a vizet és a többi hozzávalót.
  3. Jól kikeverjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha nagyon pirul a teteje, fóliával letakarjuk.
  5. Ha megsült, rácsra tesszük.
  6. Mikor kihűlt, kettévágjuk, és baracklekvárral megkenjük.
  7. Tetejét meghintjük porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22x32
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 25845
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 25.

Ajánló

Vasárnap délutáni családi nasinak egy bögre kakaó mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha ránk tör az édességhiány, ez az egyszerű süti nagyon gyorsan tud segíteni.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...