r
Nosalty Logó

Lecsós káposzta Gonoszka konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gonoszka1
Lecsós káposzta Gonoszka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 511 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 4079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 68 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1460.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    922 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    496.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    126 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    134 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    748 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    13741 micro
  • Lut-zea
    459 micro
Összesen 511 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    255 g

Zsír

  • Összesen
    259.8 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    955 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11687.6 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    620 mg
  • Foszfor
    2539 mg
  • Nátrium
    7376 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.1 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    64 mg

VÍZ

  • Összesen
    3970.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    894 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    1007 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    1075 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    859 micro
  • Kolin:
    800 mg
  • Retinol - A vitamin:
    344 micro
  • α-karotin
    1105 micro
  • β-karotin
    5987 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    109924 micro
  • Lut-zea
    3668 micro
Összesen 4079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    189.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1779 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 68 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zászlós combokat a forgónál kettévágjuk, A mellhúst lefejtjük a csontról. A zöldségeket megtisztítjuk, a paprikát, paradicsomot karikára vágjuk, a vöröshagymát félkarikára szeleteljük. A fejes káposztának kivágjuk a torzsáját, és vékonyan felcsíkozzuk.
  2. Egy nagy lábosba beleöntjük az olajat, és megdinszteljük rajta a hagymát, majd a felkarikázott paprikát is hozzáadjuk. Pár percig pároljuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst és a tarját. Sózzuk ízlés szerint. Pár percig kevergetve pároljuk, majd beletesszük a csíkokra vágott káposztát. Összekeverjük, majd a paradicsomot is hozzáadjuk.
  3. Felöntjük a passzírozott paradicsommal és a vízzel. Összekeverjük, és kb. 45-50 percig főzzük.
  4. Ha a hús és a zöldségek megpuhultak, akkor ha szükséges, még utána ízesítünk.
  5. Melegen tálaljuk ezt a finom, egészséges fogást. Lehet mellé friss kenyeret, kifőtt tésztát vagy rizst adni.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1937
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lecsós káposzta Gonoszka konyhájából
Gonoszka1 428 recept

Ezt a receptet az Ízőrzőkben láttam. Megtetszett, és hétvégén elkészítettem. Az általam megadott mennyiségek minden esetben nettó súly. Az általam felhasznált hozzávalókból, az elpárolgást is beleszámítva 100 gramm 85 kalóriát tartalmaz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...