r
Nosalty Logó

Lecsós hús Lindy konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Lecsós hús Lindy konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 368 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1468 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 81 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    626.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    351.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    123 micro
  • β-karotin
    663 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    475 micro
Összesen 368 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    138.1 g

Zsír

  • Összesen
    75.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2504.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1554 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1406 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    404 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    490 micro
  • β-karotin
    2652 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    1901 micro
Összesen 1468 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    139.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    572 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 81 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majdegy serpenyőben hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát. Ha kész kivesszük, és félretesszük.
  2. Ugyanebben a serpenyőben megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott tv paprikát,a fokhagymát, és tovább dinszteljük pár percig.
  3. Ezután beletesszük a feldarabolt paradicsomot, és még néhány percig pároljuk, meghintjük a pirospaprikával, és visszatesszük a bele a húst.
  4. Ha szükséges, teszünk hozzá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára főzzük.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 104
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 30693
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 03.

Ajánló

Főtt rizzsel vagy akár sült krumplival is tálalhatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy barátnőmtől tanultam. Bár roppant egyszerű, de annál ízletesebb és kiadósabb étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...