Lazacos zöldbab gratin
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
527
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1051
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.2 g
Zsír
-
Összesen 37.7 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 802.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 76 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 459 mg
-
Nátrium 131 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 272.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 126 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 653 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 64 micro
-
α-karotin 121 micro
-
β-karotin 670 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1126 micro
Összesen
527
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 72.5 g
Zsír
-
Összesen 75.3 g
-
Telített zsírsav 42 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1604.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 96 mg
-
Kálcium 152 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 169 mg
-
Foszfor 918 mg
-
Nátrium 262 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 545.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 252 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 43 mg
-
D vitamin: 1305 micro
-
K vitamin: 153 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 128 micro
-
Kolin: 338 mg
-
Retinol - A vitamin: 128 micro
-
α-karotin 243 micro
-
β-karotin 1340 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2253 micro
Összesen
1051
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 8.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 42 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 188 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 108 mg
-
Nátrium 31 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 63.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 153 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 28 micro
-
β-karotin 157 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 264 micro
Összesen
124
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldbabot megtisztítjuk, 3 cm-es darabokra vágjuk, megmossuk, majd fövő sós vízben kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
- A creme fraichet a csomborral elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a zöldbabbal elkeverjük.
- A zöldbabot egy vajjal kikent tűzálló tálba öntjük.
- A halat megmossuk, szárazra itatjuk, a citromlével meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
- A halat a zöldbabra helyezzük. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütő alsó harmadába, és kb. 20 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 200 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 15
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 947
- Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A creme fraichet ízesíthetjük kevés áttört fokhagymával is.