Lazac sajtszósszal és pirított gombával
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Gombagasztro
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
756
kcal
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
3024
kcal
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
130
kcal
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 59.1 g
Zsír
-
Összesen 30 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 157 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2616.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 76 mg
-
Kálcium 458 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 751 mg
-
Nátrium 1255 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 269 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 267 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 780 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 196 mg
-
Retinol - A vitamin: 265 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
756
kcal
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 236.4 g
Zsír
-
Összesen 119.9 g
-
Telített zsírsav 57 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 628 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10466.7 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 304 mg
-
Kálcium 1831 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 288 mg
-
Foszfor 3003 mg
-
Nátrium 5021 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 225.9 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 1076 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1067 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 32 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 3121 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 74 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 155 micro
-
Kolin: 785 mg
-
Retinol - A vitamin: 1059 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 102 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
3024
kcal
- 14% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10 g
Zsír
-
Összesen 5.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 443.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 78 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 213 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 132 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
130
kcal
Hozzávalók
Lazac
-
500 g csiperkegomba
-
500 g gnocchi
Sajtszósz
-
2 ek vaj
-
2 ek finomliszt
-
4 dl tej
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
Lazac
- A lazacfiléket sózzuk, borsozzuk és pici olajon a bőrükkel együtt átgrillezzük, kivesszük, majd félretesszük.
- Ugyanabban a serpenyőben a vékony szeletekre vágott gombát szintén átpirítjuk.
Sajtszósz
- A sajtszószhoz besamel alapot készítünk: a felhevített vajhoz hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan hozzáadagoljuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk és mikor sűrűbb, hozzáadjuk a reszelt sajtot és egy kevés ideig keverjük, majd levesszük a tűzről.
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 541
- Feltöltés dátuma: 2022. augusztus 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Gombagasztro
357 recept