r
Nosalty Logó

Lazac sajtszósszal és pirított gombával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Lazac sajtszósszal és pirított gombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Lazac

Sajtszósz

Összesen 756 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Lazac

Sajtszósz

Összesen 3024 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Lazac

Sajtszósz

Összesen 130 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.1 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2616.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    458 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    751 mg
  • Nátrium
    1255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    269 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    267 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    780 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    196 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 756 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    236.4 g

Zsír

  • Összesen
    119.9 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    628 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10466.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    304 mg
  • Kálcium
    1831 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    288 mg
  • Foszfor
    3003 mg
  • Nátrium
    5021 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1076 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1067 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    32 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3121 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    785 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1059 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 3024 kcal
  • 14% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    132 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Lazac

Sajtszósz

Elkészítés

Lazac

  1. A lazacfiléket sózzuk, borsozzuk és pici olajon a bőrükkel együtt átgrillezzük, kivesszük, majd félretesszük.
  2. Ugyanabban a serpenyőben a vékony szeletekre vágott gombát szintén átpirítjuk.

Sajtszósz

  1. A sajtszószhoz besamel alapot készítünk: a felhevített vajhoz hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan hozzáadagoljuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk és mikor sűrűbb, hozzáadjuk a reszelt sajtot és egy kevés ideig keverjük, majd levesszük a tűzről.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 608
  • Feltöltés dátuma: 2022. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lazac sajtszósszal és pirított gombával
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Lazac

Sajtszósz

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...