r
Nosalty Logó

Kukoricával és gombával rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kukoricával és gombával rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 485 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1936 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.5 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    834.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    425 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    224.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 485 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    142 g

Zsír

  • Összesen
    134.8 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    542 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3339.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    600 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1702 mg
  • Nátrium
    652 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    896.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    439 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    506 mg
  • Retinol - A vitamin:
    393 micro
  • α-karotin
    94 micro
  • β-karotin
    456 micro
  • β-crypt
    92 micro
  • Likopin
    2058 micro
  • Lut-zea
    617 micro
Összesen 1936 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    270.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    167 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az elkészítést megelőző nap bepácoljuk olajban és grillfűszerben a csirkemellet, hogy jó szaftos legyen. Ez a lépés ízléstől függően elhanyagolható.
  2. Az előző nap bepácolt csirkemellet hirtelen forró olajban kisütjük, hagymával és paradicsommal.
  3. Ezután a serpenyőbe apróra vágott szalonnát teszünk, majd ráfektetjük a már kisült csirkemellet, a hagymát és a paradicsomot.
  4. Ezután a gombát is hirtelen forró olajban kisütjük.
  5. A hagymát és a csemegekukoricát rászórjuk a csirkemellre, majd leöntjük főzőtejszínnel, és megszórjuk sajttal.
  6. Először alufólia alatt sütjük kb. 20-25 percig, majd kb 15-20percig alufólia nélkül kb. 180 fokon.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5067
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A barátomat akartam meglepni valami finom vacsorával, amikor annyi minden volt a hűtőben, hogy nem tudtam eldönteni, miből főzzem a vacsorát, így inkább mindent beletettem! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...