Krumplival és hagymával sült csirkecomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Nikóka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
200g burgonya116 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
67g paradicsomlé11 kcal
-
28g napraforgó olaj250 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
688
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
750g csirkecomb835 kcal
-
600g burgonya347 kcal
-
270g vöröshagyma98 kcal
-
200g paradicsomlé34 kcal
-
85g napraforgó olaj751 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
2065
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
39.4g csirkecomb44 kcal
-
31.5g burgonya18 kcal
-
14.2g vöröshagyma5 kcal
-
10.5g paradicsomlé2 kcal
-
4.5g napraforgó olaj39 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
108
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 25.8 g
Zsír
-
Összesen 49.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 612 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 75 mg
-
Foszfor 323 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.5 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 342.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 83 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 82 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 182 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 6025 micro
-
Lut-zea 175 micro
Összesen
688
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 77.5 g
Zsír
-
Összesen 148.4 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 65 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 44 g
-
Koleszterin 363 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1836.1 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 166 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 224 mg
-
Foszfor 970 mg
-
Nátrium 384 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 109.4 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 1026.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 37 mg
-
C vitamin: 248 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 170 micro
-
Kolin: 245 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 547 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 18074 micro
-
Lut-zea 525 micro
Összesen
2065
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 4.1 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 96.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 51 mg
-
Nátrium 20 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 949 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
108
kcal
Hozzávalók
-
60 dkg burgonya
-
3 közepes db vöröshagyma
-
2 dl paradicsomlé
-
1 dl napraforgó olaj
-
1 teáskanál majoranna
-
fehér bors ízlés szerint
-
1 teáskanál ételízesítő
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkecombokat megmossuk, és különvágjuk az alsó és felső combokat. Egy jénai tálat kiolajozunk, és belefektetjük a combokat, megszórjuk sóval, borssal, majoránnával.
- A felkarikázott hagymát és a szintén karikára vágott krumplit is rátesszük. Meghintjük sóval és ételízesítővel. Felöntjük a paradicsomlével.
- Rátesszük a jénai tetejét, és 200 fokon sütjük 40 percig. Ekkor levesszük a tetejét, a husikat felülre tesszük, és még 20-30 percig sütjük, amíg szép pirosra sülnek a husik.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 80 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 92
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 4741
- Feltöltés dátuma: 2013. november 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nikóka
172 recept
Sokszor készítek sült csirkét. Most valami szaftosat szerettem volna készíteni, és a kislányom nagyon szereti a paradicsomos ételeket. Innen jött az ötlet, hogy paradicsomlével öntöttem fel. Finom lett a végeredmény, így biztosan elkészítem még.