Krumpligombóc baconba tekerve
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Maria.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 4% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
412
kcal
- 4% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
2466
kcal
- 4% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.2 g
Zsír
-
Összesen 19.2 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 118 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 793.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 67 mg
-
Foszfor 264 mg
-
Nátrium 392 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 237.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 43 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 49 mg
-
D vitamin: 27 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 50 micro
-
Kolin: 122 mg
-
Retinol - A vitamin: 43 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 147 micro
Összesen
412
kcal
- 4% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 85.2 g
Zsír
-
Összesen 115.1 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 705 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4761.8 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 109 mg
-
Kálcium 285 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 403 mg
-
Foszfor 1584 mg
-
Nátrium 2350 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 276 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 1426.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 260 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 296 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 298 micro
-
Kolin: 731 mg
-
Retinol - A vitamin: 260 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 879 micro
Összesen
2466
kcal
- 4% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 194.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 96 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
99
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A burgonyát sós vízben főzzük meg, majd törjük össze.
- A tojássárgájákat a majonézzel, a mustárral és a borssal elkeverjük, beleöntjük az összetört burgonyába, majd jól összegyúrjuk.
- A tetejét megszórjuk a liszttel, gombócokat készítünk belőle, amiket beletekerünk a baconbe.
- Tepsibe rakjuk és addig sütjük, amíg aranybarnára sül. Egy finom salátával önállóan fogyasztható, de sültekhez is kiváló köret.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 154
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 10729
- Feltöltés dátuma: 2012. november 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Maria.
190 recept
Ezt a receptet a Tv Paprikán láttam. Az interneten rá is leltem, és mindjárt el is készítettem ebédre sült hús mellé.