r
Nosalty Logó

Krémes süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Krémes süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Lap hozzávalói

Krém hozzávalói

És még

Összesen 819 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Lap hozzávalói

Krém hozzávalói

És még

Összesen 6544 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Lap hozzávalói

Krém hozzávalói

És még

Összesen 267 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    206 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    883.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.4 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    50 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    297 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    291 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 819 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.4 g

Zsír

  • Összesen
    290.5 g
  • Telített zsírsav
    167 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1648 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7067.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    2145 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    331 mg
  • Foszfor
    2278 mg
  • Nátrium
    2094 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    882.9 g
  • Cukor
    461 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    399.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2373 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    885 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2329 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    510 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1216 micro
Összesen 6544 kcal
  • 6% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    287.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 267 kcal

Hozzávalók

Lap hozzávalói

Krém hozzávalói

És még

Elkészítés

Lap hozzávalói

  1. Először a lapokat készítjük el. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a kakaót, cukrot, mézet, sütőport, kis sót, és tejfölt is, jól kidolgozzuk és két részre osztjuk, majd tepsi hátán két lapot sütünk belőle.

Krém hozzávalói

  1. A pudingport a tojások sárgájával és egy kis tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a cukor felét, a vaníliás cukrot és a többi tejet is, gyenge lángon főzzük, míg besűrűsödik, majd kihűtjük.
  2. A vajat kikeverjük a maradék porcukorral és a kihűlt krémhez adjuk.

És még

  1. Most veszünk egy lapot, megkenjük krémmel, majd rumos kávéba mártott babapiskótával beterítjük, és utána a krém másik felét rákenjük, és végül a második lappal lefedjük.
  2. Tálaláskor porcukorral meghintjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3084
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom süti, egyszerű az elkészítése, és mutatós is!

Hozzávalók

Lap hozzávalói

Krém hozzávalói

És még

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...