r
Nosalty Logó

Krémes kávés babapiskótás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Konyhatündérke
Krémes kávés babapiskótás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1958 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 7833 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 325 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    92.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    532 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1170.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    449 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    246.4 g
  • Cukor
    174 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    724 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    428 mg
  • Retinol - A vitamin:
    690 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    399 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    651 micro
Összesen 1958 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    137.6 g

Zsír

  • Összesen
    371.7 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    119 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    71 g
  • Koleszterin
    2128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4683 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    802 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    1795 mg
  • Nátrium
    1604 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    985.8 g
  • Cukor
    697 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    675.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2894 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    452 micro
  • K vitamin:
    235 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    1713 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2759 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1595 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2605 micro
Összesen 7833 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A 7 tojásból a 6 kanál cukorral és vaníliás cukrokkal, az 5 kanál liszttel és a sütőporral piskótát sütünk.
  2. Kihűlés után a tetejét megkenjük vékonyan baracklekvárral.
  3. A margarint a 4 db tojássárgával és a 25 dkg porcukorral habosra keverjük, majd óvatosan adagoljuk bele a krémsajtot és a mandulaaromát is hozzádolgozzuk.
  4. A lekvárral lekent lapra felviszünk egy vékonyabb réteget a krémből.
  5. A babapiskótákat egyenként belemártjuk a főzött feketekávéba, majd a krém tetejére rakjuk.
  6. Amikor az egész piskótát befedtük, akkor a maradék krémet a piskóták közé és a tetejükre kenjük.
  7. A 4 db tojásfehérjéből a 15 dkg cukorral kemény habot verünk gőz fölött, majd rásimítjuk a krém tetejére.
  8. Ízlés szerint díszítjük, én 3 in1-ben kávéporral szórtam meg az intenzívebb kávéíz kedvéért.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 108
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 11124
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Konyhatündérke 24 recept

Valami tiramisuhoz hasonló krémes sütit szerettem volna. Erre esett a választás. 

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...