Krémes citrompuding
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Nihonka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
252
kcal
- 6% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
502
kcal
- 6% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 519.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 304 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 127 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 37.4 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 77.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
252
kcal
- 6% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.9 g
Zsír
-
Összesen 11.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1039.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 607 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 254 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 74.8 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 155.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 41 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
502
kcal
- 6% Fehérje
- 29% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 2.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 179.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 105 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 26 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 26.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
87
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A cukrot, keményítőt, sót és reszelt citromhéjat összekeverjük egy kisebb lábasban.
- Hozzáöntjük a tejet, és állandó keverés mellett főzni kezdjük.
- A joghurtot összekeverjük a citromlével, majd kevergetés közben beleöntjük a pudingba.
- Ha besűrűsödött, már lehet is poharakba adagolni, és várni, amíg kihűlt egy kicsit.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 87
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3686
- Feltöltés dátuma: 2014. október 26.
Ajánló
Díszíthetjük kandírozott citromkarikával, mentalevéllel.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- babakonyha:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nihonka
340 recept
Kaptam nagyon finom citromot, így úgy gondoltam, hogy valami különlegeset készítek belőle. Gyorsan elkészül, és az üzleti pudingokkal ellentétben tudom, hogy mit is tartalmaz. Nagyon finom!